Yeni Kategorim: Uykudan Önce Kitapları :))

                                   
Merhaba! Artık kendi kitaplarım haricinde farklı bir kategoride daha kitap okumaya başladım. Fotoğraftan da anlacağınız üzere çocuk kitapları. Tabi evde bir ufaklık varsa, uykudan önce kitaplarını okumadan olmaz. Biz her gece bu kitaplarla uyuyoruz. Annesi kitap kurdu olunca :)))

Favorimiz son zamanların en ünlü ismi Şimşek McQueen. Maceraları inanılmaz sürükleyici :) Yalnız iki kereden çok okununca biraz sıkıyor :))

Aslan Kral ikinci sırada. Özellikle babası ile konuştuğu bu sahne önemli .Üzerinde durarak okunulması gerek :)) Tabi bir de zebralarla koştuğu sahne var ki tartışılmaz :)

Bambi'yi de çok seviyoruz. Ama bakar mısınız ne kadar sevimli bir ceylan. Ormanda herkes tarafından çok seviliyor bambi. Mutlu sonla bitiyor hikayenin sonu :)
 
Deniz kızının hikayesini bilmeyen yok. Ayakları olsun diye nelere katlanıyor. En heyecanlı sahne ise cadının canavara dönüşmesi, biraz da korku var tabi :)))
 
Biz kedileri zaten çok seviyoruz. Bu hikayedeki kediler de çok sevimli. Aristokediler hikayemizin adı. Şu sevimli kediler sokakta neler yaşıyor nasıl üzülüyoruz bir bilseniz :(
 
Tabi bir de uyuyan güzelimiz var. Prens gelinceye kadar uyuyor sonra pat diye açıveriyor gözlerini. Uyanması biraz sakıncalı oluyor bizim için, tam uyumaya dalmak üzereyken bizim de gözlerimiz açılıyor. O yüzden bu hikayeyi başlarda okumak daha iyi :))
 
 
Bunlar da uykumuzu getirmezse, o zaman Masal Güneşi'ne başlıyoruz. İçinde bir çok hikaye var. İstenilen hikayeyi okuyoruz. (Müşteri memnuniyeti her zaman önemlidir) Bunlar da inanılmaz sürükleyici, anlatım akıcı ve yalın :))) Ama şansımız varsa ve yorgunsa Şimşek McQueen ve Masal Güneşin'den iki güzel hikaye ile uyuyabiliyoruz :)
İşte benim yeni kategori kitaplarım. Her gece yatmadan önce bir kaç ölçek (dozu her gece değişiyor) Artık kitapçıya gittiğimde farklı raflara da bakıyorum. İçeriği zenginleştirmek gerek öyle değil mi? Hepinize bol okumalı günler diliyorum :)))) 

Yorumlar

  1. benim gibi çocuklu olanlar icin faydali bir paylasim.takipteyim artik:)

    YanıtlaSil

Yorum Gönder