Kitap Yorumu: Görkemli Ölüm - Nora Roberts

 
Bir Nora Roberts kitabı ile beraberiz. Nora Robetrs'ın macera / polisiye kitaplarını beğenerek okuyorum. İşte Görkemli Ölüm kitabı da bunlardan biri. Şimdi kitabı kısaca tanıyalım.
 
Kitap Adı: Görkemli Ölüm
 
Yazar Adı: Nora Roberts
 
Yayınevi: Epsilon Yayınevi
 
Sayfa Sayısı: 333
 
Bu cinayette meşhur polisimiz Eve Dallas'ın işi biraz zordur. Çünkü şüpheliler listesinde yakışıklı sevgilisi Roarke'ın da ismi geçmektedir. Öldürülen iki kurban da genç, zengin, başarılı ve yaşamları ile dikkat çeken kadınlardı.

İlk kurban Savcı Cicely Towers yağmurlu bir gecede boğazı vahşice kesilmiş halde sokak ortasında bulundu. Yaşadığı çevreden çok uzakta öldürülmüştü. İkinci kurban ünlü bir aktristi. O da boğazından vahşice kesilerek öldürülmüş ve sokak ortasında bulunmuştu. Dallas için bu iki kurbanın ortak yönlerini bulmak zor olmadı. Ünlülerdi, zenginlerdi ve göz önündelerdi. Ancak birbiri ile olan ilişkileri nelerdi. Kim onlara kin güdüyordu ve intikam aldığını düşünüyordu.
 
Yakışıklı ve zengin sevgilisinin de arasında olduğu uzun listeyi araştırdıktan sonra Dallas katili bulacağına emindi. Sevgilisinden şüphelenmemişti. Çünkü ona aşıktı ve onun aşık olduğu adam asla böyle birşey yapmazdı.
 
Akıcı anlatımıyla macera severleri kendine bağlayan Nora Roberts yine harika bir kitap yazmış. Görkemli Ölüm kitabını okurken kolay kolay elinizden bırakamayacağınızı tahmin ediyorum. Çünkü ben bırakamadım. Tavsiye ettiğim kitaplar arasındadır. İyi okumalar...


Yorumlar