Kitap Yorumu: Selindrella - Ekin ATALAR


Merhaba! Bugün eğlenceli bir kitapla birlikteyiz. "SELİNDRELLA" Ekin ATALAR'ın yazdığı okumaktan çok keyif aldığım kitaplardan biri. 2011 yılında Artemis Yayınları tarafından piyasaya çıkmış.

Bu kitabı almamda kitap kapağı ve eğlenceli arka kapak yazısı etkili oldu. Tabi ki bir de yazarı Ekin ATALAR. Ekin Atalar biliyorsunuz sevilen dizi (malesef bitti) Kavak Yellerinin senaristi. Kavak Yelleri dizisini severek izlediğim için senaristinin yazdığı roman da dizisi kadar eğlenceli ve güzel olur diye düşündüm ve kitabı aldım. Pişman olmadım.

Selin, köpeği ile birlikte yaşayan bir Türk kızı. Selin'in erkek arkaşı ile arası iyi olmasına karşın ailesi ile durumu aynı değil. Hareketli bir hayatı var Selin'in, ancak işsiz. Hareket nereden kaynaklanıyor diye sorarsanız, Selin'in arkadaşı evlenmek üzere ve bir çok iş onun üstüne kalmış durumda. Kendisinin angarya diye düşündüğü işlerle boğuşuyor.

Selin'in hayatında bir de değişiklik oluyor ki sormayın. Üst katındaki komşularla köpeği sayesinde tanışıyor. Tabi ki yakışıklı bir komşu bu. Bu tanışmayla Selin'in hareketli hayatı daha da hareketleniyor ve renkleniyor.

Selin'in tanıştığı bu yakışıklı komşu kim? Bu komşu ile ilgili gerçekler neler? Komşusunun Selin'e kapılarını tamamiyle açtığı muhteşem elbiselerle dolu gardırop kimin? Bu eğlenceli, hareketli ve akıcı kitabı tavsiye ederim. İyi okumalar.

Yorumlar